Interesse in CSS? Bel onze verkoop 088-5600099
Heeft u hulp nodig? Bel onze helpdesk 088-5600070

Boekhoud koppelingen

Boekhoud koppelingen

CSS is met de volgende boekhoudprogramma's te koppelen, zodat u uw journaalposten door kan sturen naar deze programma's.
Zo zijn er directe en indirecte koppelingen beschikbaar. Klik op een van de logo's om naar de website te gaan van het programma.

Let op: Informeer op voorhand altijd bij Car-Systems of uw boekhoudprogramma leverancier of de versie van uw boekhoudprogramma kan koppelen met Car-Systems. Test bestanden kunnen aangevraagd worden bij Car-Systems.
Let op: Informeer op voorhand altijd bij Car-Systems of uw boekhoudprogramma leverancier of de versie van uw boekhoudprogramma kan koppelen met Car-Systems. Test bestanden kunnen aangevraagd worden bij Car-Systems.

Samenwerkingen

Syfers in samenwerking met Garagesoftware voor autobedrijven
Syfers biedt een volwaardig en professioneel all-in pakket voor een vaste en scherp bedrag per maand

Hoe we dat doen?
De antwoorden op de meest gestelde vragen:

Biedt Syfers deskundigheid en continuïteit?
Syfers is een landelijk opererend boekhoud- en belasting-advieskantoor met vestigingen in de Randstad, Midden- en Zuid-Nederland. Syfers is gekwalificeerd lid van het NOAB (Nederlandse Orde van Administratie en Belasting-deskundigen). Er zijn bij Syfers 35 financiële professionals werkzaam, waaronder accountants, belastingadviseurs
en financieel planners.

Hoe volledig is de “all-in dienstverlening” van Syfers?
Syfers neemt alle administratieve werkzaamheden voor u uit handen. Het enige wat u hoeft te doen is het aanleveren van uw administratie, zoals de kostenfacturen en bankmutaties. Vervolgens zorgt Syfers voor de dagelijkse verwerking en maandelijkse rapportage. Syfers zorgt samen met Car-Systems ervoor dat uw administratie vanuit Garagesoftware gekoppeld wordt met onze boekhoudsoftware.
Daarnaast dienen wij ieder kwartaal uw BTW-aangifte in en stellen wij aan het eind van ieder boekjaar de jaarrekening op. Wij verzorgen ook de aangifte Inkomstenbelasting voor u en uw fiscale partner, met optimaal gebruik van alle fiscale mogelijkheden.

Waarom kan Syfers een relatief lage prijs aanbieden?
Dankzij intelligente software, een efficiënt boekhoudproces en lage overheadkosten houdt Syfers de kosten laag. Bovendien werkt Syfers nauw samen met Car-Systems hetgeen tot efficiency leidt en daardoor ook weer tot een scherpere prijs.

Biedt Syfers ook persoonlijk contact?
Jazeker! Iedere ondernemer heeft bij Syfers twee aanspreekpunten: een boekhouder en een fiscaal adviseur. U kunt ze dagelijks benaderen voor vragen of advies. De jaarrekening en uw aangifte Inkomstenbelasting bespreken wij jaarlijks bij u op kantoor of op één van de Syfers-vestigingen bij u in de buurt. Voor het beantwoorden van reguliere adviesvragen via e-mail of telefoon rekent Syfers geen extra kosten.

Kennismaken?
Neem contact op met Ivo Schoffelen voor een vrijblijvende kennismaking.

Ivo Schoffelen
088 -120 1240
ivo@syfers.nl
www.syfers.nl

Betaalbaar en deskundig
"Naast de scherpe prijs zijn ze bij Syfers goed op de hoogte van de ins en outs van de Garagesoftware en van onze branche. Aanleveren van de administratie gaat gemakkelijk per e-mail en bij onduidelijkheden neemt Syfers direct contact op met ons. Bovendien beschik ik tijdig over mijn jaarrekening en rekenen ze geen extra kosten voor reguliere adviesvragen. Ik kan Syfers van harte aanbevelen aan andere autogarages."
- Aad van den Oever (Park Honingen)