Interesse in CSS? Bel onze verkoop 088-5600099
Heeft u hulp nodig? Bel onze helpdesk 088-5600070

Bovag Autobedrijf van het Jaar

Bovag Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar

Wij feliciteren Carprof Valentijn met het winnen van 'BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2019-2020'.
Car-Systems B.V. is erg trots op het feit dat de afgelopen 10 jaar elke winnaar gebruik maakt van ons softwarepakket CSS.

2019-2020: Carprof Valentijn

Carprof Valentijn uit Zaltbommel is verkozen tot Autobedrijf van het Jaar 2019/2020. De bekendmaking vormde de apotheose van het jaarcongres van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven.

In congrescentrum NBC te Nieuwegein dongen ook Carteam Uithoorn en Auto Ruesink Goor naar de titel. De winnaar van deze dertiende editie is de opvolger van Auto Haarhuis.

De vakjury constateerde bij monde van voorzitter Ferry Smith (ANWB) over de winnaar: “Bijna griezelig, zo goed zijn hier de werkplaatsprocessen georganiseerd.” Behalve uit Smith bestond de jury uit Joost Bruins van RDC, Bertus de Vries van Bovemij, Paul de Vries van DCDW en Remco de Vette van W&D consultants. Zij zochten bij hun selectie nadrukkelijk naar nieuwe ontwikkelingen, een goede specialisatie, uitmuntende bedrijfsvoering of sterke toekomstvisie – aspecten die andere ondernemers laten zien hoe het nóg beter kan.

Adrie Valentijn was daar tijdens deze editie het best in geslaagd, luidde het eindoordeel. Direct na de bekendmaking gaf de winnaar als eerste reactie op het podium: “Een betere bevestiging van onze inspanningen is er niet.” Carprof Valentijn scoort hoog op klantentevredenheid, technische kennis en kunde, geschoolde arbeidskrachten, personeelsbeleid en bovenal op betrouwbaarheid en transparantie. Adrie Valentijn: “Het meest trots zijn we op het ‘thuisgevoel’ dat klanten bij ons ervaren en hun loyaliteit. We doen het goed als klanten terug blijven komen voor onderhoud aan hun auto.”

2018-2019: AutoHaarhuis

AutoHaarhuis uit Geesteren is uitgeroepen tot winnaar van de verkiezing Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2018-2019. Tijdens het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven in Nieuwegein werd het bedrijf van de broers Gerard en Hans Haarhuis door de vakjury tot winnaar gekroond. De vakjury looft de gebroeders Haarhuis onder andere voor de smaakvolle presentatie van hun bedrijf. De andere finalisten waren De Dames van Hurkmans uit ’s-Hertogenbosch en V.d. Nieuwenhuijzen Auto’s uit Helmond.

2017-2018: Autobedrijf Tjeerdsma

Autobedrijf Tjeerdsma uit Nieuw-Weerdinge is tijdens het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven uitgeroepen tot winnaar van de verkiezing Autobedrijf van het Jaar 2017-2018. De 21-jarige Tjeerd Tjeerdsma, in de verkiezing van 2015 al tot branchebelofte benoemd, mocht mede namens zijn ouders en mede-eigenaren Henk en Tina Tjeerdsma de prestigieuze prijs in ontvangst nemen. De winnaar liet Autobedrijf Pals & Van Tilburg uit Marknesse en Autobedrijf Geert Stevering uit Ulft met een nipte afstand achter zich.

2016-2017: AUTOBEDRIJF DE BAAIJ

Autobedrijf De Baaij in Nijmegen heeft tijdens het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven de titel Autobedrijf van het Jaar 2016-2017 in de wacht gesleept. Eigenaar Thijs de Baaij wordt door de jury geroemd als een aanstormend jong talent dat op atypische wijze gastheerschap als rode draad in de onderneming heeft doorgevoerd. De andere finalisten in de verkiezing waren Auto Nol in Nijkerk en Autobedrijf Mark van Schijndel in Geffen.

2015-2016: VAKGARAGE HEINNEMAN

Vakgarage Heinneman uit Schildwolde heeft de verkiezing Autobedrijf van het Jaar 2015-2016 gewonnen, dat heeft algemeen voorzitter Bertho Eckhardt van BOVAG bekendgemaakt op het jaarcongres BOVAG Onafhankelijke autobedrijven. Een dolgelukkige broers Jan Siert en Jacob Heinneman namen de trofee in ontvangst uit handen van Bertho Eckhardt.

Ook de nummer 2 Autobedrijf Kleverlaan uit Limmen gebruikt onze software.


2014-2015: MAK AUTO & TECHNIEK

MAK Auto & Techniek uit Groot-Ammers is verkozen tot Autobedrijf van het Jaar 2014-2015. Dat is vanavond bekend gemaakt tijdens het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven in het Arnhemse sportcentrum Papendal. De jury is met name te spreken over de aandacht voor klantbeleving bij MAK Auto & Techniek.

Ook de nummer 2 Auto Blaschke uit Tilburg en nummer 3 EAG Venlo gebruiken onze software.

2013-2014: MARC HUISMAN AUTOBEDRIJF

Marc Huisman Autobedrijf in Alphen aan den Rijn is Autobedrijf van het jaar 2013-2014. Dat werd op 1 oktober bekend gemaakt tijden het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven in Nijkerk.


2012-2013: MARCO VAN BEEK

Autobedrijf Marco van Beek uit Steenwijkerwold is 2 oktober gekroond tot Autobedrijf van het Jaar 2012-2013. Tijdens het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven ontving dit autobedrijf de trofee van Niels van Herpen van Autopunt van Herpen, de winnaar van vorig jaar.2011-2012: AUTOPUNT VAN HERPEN

De titel Autobedrijf van het Jaar 2011-2012 is voor Autopunt van Herpen uit Berlicum. Op het podium van het congres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven kreeg het autobedrijf uit handen van Humberto Tan en Nicolette van Dam de felbegeerde trofee. Een jaar lang mag Autopunt van Herpen zich nu Autobedrijf van het Jaar noemen.2010-2011: Autobedrijf Kleverlaan

Op het drukbezochte en uiterst succesvolle jaarcongres "No Limits" van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven, is de winnaar gekozen van 'Autobedrijf van het Jaar'. De eer was voor Autobedrijf Kleverlaan. Volgens juryvoorzitter Auke Cupédo van AMT is Kleverlaan een ambitieus autobedrijf dat met aandacht voor detail en slimme marketing uiterst succesvol is. Het is feest in Limmen!