Interesse in CSS? Bel onze verkoop 088-5600099
Heeft u hulp nodig? Bel onze helpdesk 088-5600070

Service uitvoeren volgens het onderhoudsboekje

Service uitvoeren volgens het onderhoudsboekje

In je eigen garage management software van Car-Systems, op basis van kenteken of chassisnummer, een werkorder/offerte samenstellen binnen één minuut met de onderdelen van de preferente onderdelen grossier voorzien van bruto en netto prijzen en de op fabrieksgegevens gebaseerde arbeidstijden. Zo is het dan ook heel eenvoudig een offerte te maken voor een klant terwijl u deze aan de telefoon heeft, zelfs voor grotere reparaties.


Foto: Op basis van een kenteken en kilometerstand, kan een offerte en/of werkorder worden samengesteld.

Samenwerking met een gerenommeerde dataleverancier

Voor de gebruikers van Car-Systems was het een lang gekoesterde wens om deze functionaliteit, onderhoudsinformatie volgens het boekje, geïntegreerd te hebben in één systeem. Vanaf nu is dit dan ook mogelijk. Om dit te kunnen realiseren is in samenwerking met HaynesPro, leverancier van o.a. essentiële onderhouds- en reparatiegegevens, nu één product ontwikkeld waarin alles is samengevoegd.

Carsys, Garage Management Software

Carsys is een platform waarmee diverse activiteiten in uw bedrijf geautomatiseerd zijn zoals een offerte-, planning-, werkorder-, facturatie-, communicatie- en crm toepassing, speciaal toegespitst op het onafhankelijke autobedrijf. Een ervaren gebruiker maakt binnen een minuut op basis van kenteken en kilometerstand en/of leeftijd een offerte volgens het boekje.

Grossiers medewerking en samenwerking is nodig

Op dit moment zijn de grossiers GHS Automotive, Cartal-Rijsbergen, APS, Prima Parts en Veam BV al geïntegreerd. Car-Systems is ook al samen met enkele andere grossiers bezig om de door hun gebruikte onderdelencatalogussen te integreren in de nieuwe offerte module. Een nieuwe koppeling zal direct gecommuniceerd worden naar de klanten zodra deze operationeel is. Wij hopen dat binnen afzienbare tijd de meeste preferente grossiers van onze klanten zijn geïntegreerd.


Foto: Op de gereedschapskist de handleidingen bij de beurt beschikbaar, het kan!