Interesse in CSS? Bel onze verkoop 088-5600099
Heeft u hulp nodig? Bel onze helpdesk 088-5600070

Autopunt van Herpen is Autobedrijf van het Jaar 2011-2012

Autopunt van Herpen is Autobedrijf van het Jaar 2011-2012

07 Oct 2011

Tijdens het afgeladen volle jaarcongres "Hollands Glorie" van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven viel de beslissing wie zich Autobedrijf van het Jaar mag noemen. Onze welgemeende felicitaties gaan naar Berlicum, vestigingsplaats van Autopunt Van Herpen. Een stevig geworteld familiebedrijf met duidelijke blik op de toekomst van de jongste, derde generatie.

Hiermee wist ondernemer Niels van Herpen zijn twee concurrenten in de finale achter zich te houden, Autoservice Stepelo in Haaksbergen en Autobedrijf Booltink in Leuth. Alle drie de finalisten tonen zich om te beginnen zeer verheugd dat veel tevreden klanten hen een van de negen nominaties bezorgden voor de halve finale, waarin tien bedrijven (een met door collega's verstrekte "wildcard") deelnamen.

De vakjury bestaande uit vertegenwoordigers van AMT, Bovemij Verzekeringen, VWE, Corbo en Hella selecteerde drie finalisten na gedegen onderzoek bij de tien genomineerden. Drie bedrijven die er het meest uitsprongen met een goede aanblik, gedegen technische uitrusting in de werkplaats, een sterke organisatie, hoog serviceniveau voor goede klantenbinding, kortom alles wat een succesvol autobedrijf moet hebben.

In een nader onderzoek van de finalisten door de vakjury kwam Autopunt Van Herpen bovenaan. Ook een "mystery shopper" die de finalisten bezocht kreeg bij Van Herpen de beste indruk. De collega's op het met 1500 bezoekers volledig volgeboekte jaarcongres bekrachtigden ten slotte de keuze voor Autopunt Van Herpen. Een stuk Hollands Glorie, zoals het congresthema luidde, zeer passend gesymboliseerd door Johan Cruyff als inspirerende gastspreker.

Bron: AMT

Comments are closed.